image
 |  0 5 Травня 2020 | 08:16

Як спіймані «на гарячому» крадії волинського лісу на очах у охоронців спалили автівку з дубом? (ВІДЕО)

Волинські поліцейські та лісівники прокоментували недавній підпал автівки з краденою деревиною, який трапився 1 травня просто на очах у лісової охорони.

Нагадаємо, чоловік у балаклаві підпалив машину з деревиною в п’ятницю, 1-го травня на дорозі Цумань-Берестяне. Це сталося після того, як лісова охорона зупинила авто на єврономерах з дубовими колодами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цуманські дубокpади спалили «євpобляху» з кpаденою деpевиною на 68 тисяч гpивень (ВІДЕО, ФОТО)

Речник поліції області Олег Плазовський та головний лісничий Цуманського лісгоспу Володимир Левосюк прокоментували підпал авто з краденою деревиною. 

Як розповів Суспільному речник поліції області Олег Плазовський, правоохоронці визначили коло підозрюваних осіб:

"В рамках досудового розслідування вони будуть опитані і будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. Зауважу, що санкція цієї статті передбачає зокрема до 7 років позбавлення волі за ч. 4 ст. 246 ККУ".

Головний лісничий Цуманського лісгоспу Володимир Левосюк:

оліцію було викликано після того, як даний автомобіль протаранив наш автомобіль ще в лісовому масиві, бо підпалили вони її вже на дорозі на трасі Цумань-Берестяни. Чому їм дозволили підпалити? Їм ніхто не дозволяв. Він линув і тоді кинув –це зайняло не кілька хвилин, буквально декілька секунд. Тут спрацював людський фактор. В даній машині було ще два молодика теж в балаклавах. Нашою лісовою охороною було впізнано, хто це був. По голосу було впізнано, по тілоскладу. Вони вже не раз були притягнуті до відповідальності, вони не раз були замічені при цьому. Дані особи нанесли шкоди державі на суму 68 000 грн. Було спилено 5 дубів породи дуб звичайний і 5 грабів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій на «бляхах» заїхав у припарковане авто (ВІДЕО)

Детальніше про це – в сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити