image
 |  13 8 Липня 2021 | 15:07

Як у «Лісовій пісні» відсвяткували Івана Купала? (ФОТО)

Традиційно на свято Купала в санаторії «Лісова пісня» організовують концертно-театралізоване дійство, запрошуючи не лише відпочивальників здравниці, а й жителів громади.

Про це повідомили на сторінці у Facebook «Санаторій Лісова Пісня».

Відбувалися гуляння на пляжі біля мальовничого озера Пісочне, де для усіх охочих майстер-клас із плетіння соломки провели три майстрині з Турійська – Валентина Якимович, Антоніна Романюк, Софія Ковальчук, майстер-клас із плетіння купальських віночків з різнотрав’я – майстриня Лариса Глушкова, завідувачка клубу села Ростань.

Гості свята могли почастуватися смачними ставами від вправних кухарів санаторію, а також посмакувати ароматними трав’яними чаями, зробити світлини на згадку біля купальської фотозони або ж спробувати аквагрим від Марії Балюк із села Піща.

Веселили публіку запальна та невгамовна ведуча Ольга Гайова, завідувачка відділення культури санаторію, а пісенні номери дарували квартет санаторію «Лісова пісня» та працівниця здравниці Олена Скабук, чоловічий колектив «Отаман» із села Мельники, колоритний музичний гурт «Барви» з міста Ковеля, а також заслужений працівник культури України В'ячеслав Судима.

Свято Купала – чи не найбільш магічне та таємниче, тому не обійшлося і без головних героїв дійства – Водяника та його красунь-русалок, що з вогненними смолоскипами з’явилися з вод вечірнього озера на човнах.

Апофеозом свята стало купальське вогнище, яке запалили русалоньки разом з Водяником, а відчайдухи намагалися його перестрибнути, щоб магічною силою вогню очиститися від усякої скверни.

Далі на гостей свята чекала дискотека від неперевершеної діджейки Світлани Хорунжої (за озвучення заходу щиро дякуємо Юрію Марфюку з Шацька).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку завершилася перша літературна резиденція: письменники України видадуть книгу про Луцьк (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити