image
 |  4 7 Грудня 2018 | 21:54

Як у Володимирі вітали з професійним святом військових ракетного полку?

6 грудня 2018 року, у День Збройних сил України у розташування 39-го зенітно-ракетного полку завітало чимало почесних гостей, аби привітати військовослужбовців із професійним святом.  

Про це «ВолиньUA» повідомляє Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

За стійкість та мужність, патріотизм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди свята – Дня Збройних сил України вручено Грамоти голови райдержадміністрації та голови районної ради: 

- Маринець Аліні Кіндратівні - начальнику квартирно-експлуатаційної служби військової частини А2892, старшому солдату; 

- Процику ВалеріЮ СергійовичУ - головному старшині 2-го зенітного ракетного дивізіону військової частини А2892, старшоМУ сержанту; 

- Нечипоруку Тимофію Миколайовичу - заступнику командира 2-го зенітного ракетного дивізіону з морально-психологічного забезпечення військової частини А 2892, капітану. 

Святкове дійство було обрамлене душевними піснями, які військовослужбовцям подарували аматори районного будинку культури та військовослужбовці зенітно-ракетного полку. 

Доблесть і честь солдатів й офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. І ми віримо, що Збройні сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой Небесної сотні з Волині став почесним громадянином Тернопільщини

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити