image
 |  0 10 Лютого 2022 | 12:40

Як вибрати рюкзак для подорожей?

Шановні мандрівники, якщо вам потрібно вибрати та укомплектувати туристичний рюкзак до поїздки, прочитайте цю статтю. Ми допоможемо зробити аксесуар ідеальним супутником у подорожі.

Рюкзак вашого розміру

Вибирайте сумку за розміром спини. Візьміть точний розмір, адаптований до вашої морфології та що має серйозну систему регулювання, вам буде легше відрегулювати. Якщо ви жінка, візьміть сумку, що відповідає вашому типу статури. Багато відомих брендів спеціально розробляють моделі, що підходять для жіночої статури, ваших стегон і, отже, забезпечують більший комфорт.

Об'єм рюкзака

Купуйте модель від 50 до 80 л, якщо ви збираєтесь у подорож на термін понад 15 днів. Деякі моделі мають розмір типу «+ 10л».

З доброю підтримкою

Переконайтеся, що в рюкзаку є ремені, що застібаються, на стегнах і грудях.

Зручний та регульований

З м'якими стьобаними лямками та поясом. З гарною системою вентиляції, якщо ви потієте або подорожуєте спекотною країною — така модель буде якраз

З не надто жорсткою конструкцією

Щоб рюкзак був зручним, навчиться правильно його регулювати (поясні та ремені на стегнах і так далі). Рюкзак не повинен тиснути на стегна, не тягнути назад і не тиснути на плечі. Ви повинні відрегулювати всі точки регулювання: висоту плечових ременів, нагрудного ременя, ременя на стегнах.

Вибирайте модель із переднім відкриттям

Трекінгові рюкзаки часто мають отвір у верхній частині. Для подорожей оберіть рюкзаки з переднім відкриттям, яке дасть вам доступ до ваших речей без необхідності випорожнити сумку, щоб дістатися предметів, що зберігаються внизу.

З відділеннями

Рюкзак повинен мати достатню кількість відділень. як мінімум з однією або двома невеликими доступними кишенями (на поясі, і з гарною застібкою). Має бути оснащений "прихованими" кишенями, в яких можна сховати важливі документи.

Надійний рюкзак

Якщо ви їдете на довгий термін, постарайтеся мати сумку, яка не підведе в дорозі, тому перевірте два важливі моменти:

  • міцні шви;
  • міцні системи закриття.

Непромокаючий

Дуже важливо, щоб ваша сумка була непромокаючою. Якщо модель зі звичайної тканини, подумайте про захисний водонепроникний чохол.

Легкий

При виборі нового рюкзака для подорожей звертайте увагу на його вагу. Він не повинен бути надто важким.

Рюкзак вибирається з обережністю, і, як правило, вам потрібно трохи витратитись — якісний рюкзак коштуватиме більше 1000 грн. Такий рюкзак здатний витримати довгу дорогу, витримувати важкі вантажі, залишаючись при цьому комфортним, стійким до поганої погоди та міцним. Не скупіться, адже гарна сумка зробить подорож дуже приємною. Невідповідний рюкзак може справді зіпсувати поїздку. Це витрати, за які ви не пошкодуєте, тому що це ваш супутник номер 1 в дорозі.

Якісні рюкзаки можна купити в каталозі сайту інтернет-магазину Терра Інкогніта.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити