image
 |  4 30 Серпня 2018 | 16:44

Як захистити луцькі каштани від небезпечних шкідників?



Про це повідомляє "Волинь".


Для захисту дерев каштанів від цього шкідника одним із ефективних прийомів є захист крон способом ін’єкції препаратів у стовбури дерев. Проте в умовах населених пунктів заборонено застосовувати засоби захисту рослин хімічного походження.

Для захисту дерев каштанів від цього шкідника одним із ефективних прийомів є захист крон способом ін’єкції препаратів у стовбури дерев.



У Житомирському національному агроекологічному університеті завідувачем кафедри захисту рослин: д. с-г. н. Ключевичем М. М. разом із співробітниками – к. с-г. н., доцентами Чумаком П. Я. і Вигерею С. М. розроблено ефективний біологічний препарат проти молі каштанової мінуючої. Ефективність даного препарату, застосованого способом ін’єкції у стовбури дерев (фото станом на 28.08.2018 р.) можно побачити на бульварі Старому (навпроти головного корпусу ЖНАЕУ, ліворуч до вул. Фещенка-Чопівського).
 

 

 

 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький зоопарк запрошує першачків на розваги та безкоштовну екскурсію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити