image
 |  2 21 Грудня 2020 | 08:16

«Якби не поліція, люди б розірвали її живцем: бачили, що п'яна», – свідок про винуватицю страшної ДТП у Луцьку (ВІДЕО)

Один зі свідків, який перебував безпосередньо на місці ДТП у Луцьку за участю скандально відомої підприємиці Інни Вільчинської, внаслідок якої постраждала 5-річна дитина, розповів про деталі та подробиці автопригоди, які побачив на власні очі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійна автотроща в Луцьку: резонансну ДТП скоїла скандальна підприємиця (ФОТО, ВІДЕО)

Як інформують "Волинські новини", лучанин пригадує деталі скандального інциденту. 

«Водій таксі Chevrolet Aveo зупинився на червоний сигнал світлофору. Через 3-4 секунди у нього в’їхала Audi і таксі полетіло на зустрічну смугу. Водій різко вдарив по гальмах і зупинив авто. Тим часом із вулиці Січової виїжджало інше авто, то вона в’їхала і в нього, в бік. Наскільки я бачив, у салоні таксі була жінка, чоловік, хлопець та дитина. Основний удар прийшовся на сторону водія. Удар був такої сили, що задня частина таксі деформувалася у «гармошку». Схоже, що дитина вдарилась головою у сидіння водія. Також бачив кров на обличчі у пасажирки таксі. Чоловік та хлопець, які теж перебували у салоні авто, схоже, не дуже серйозно постраждали. А дівчинка то сильно», – каже очевидець аварії.

З його слів, свідки ДТП були налаштовані рішуче, і, якби не поліція, вони вчинили би над водійкою Audi самосуд. 

«Її б розірвали живцем, бо у неї були видимі ознаки алкогольного сп’яніння. От видно, коли людина дуже випила. Вона не хотіла дихати в драгер, пояснюючи це тим, що від шоку не може дихати. Вона розуміла, що якщо дихне у драгер і прилад покаже зайві проміле, то уже не відвертиться – занадто багато свідків», – каже очевидець ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’яний ковельчанин головою розбив обличчя поліцейському

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити