image
 |  4 21 Травня 2019 | 18:59

Які авто купували волиняни у квітні: ТОП-5 моделей

Минулого місяця у Луцьку та Волинській області зареєстрували 60 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував $31 тис.

Про це інформує прес-служба PR RST.

Сума покупок у регіоні минулого місяця склала $2 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання. Серед автомобільних марок найбільшим попитом користувалися машини Toyota і Kia. Волиняни купили по 10 автомобілів цих марок. Також популярними були Renault, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У B-класі лідером стало Kia Rio і Citroen C3. Найпопулярніша модель у C-класі – ВАЗ 2190 Granta. Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. У сегменті E найбільше продажів отримала Toyota Camry. У F-класі тернополяни обирали Lexus LS, Mercedes S-Class і Volvo V90. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер Kia Sportage, який став бестселером усіх класів.

Читайте також: У 8 разів перевищена норма: луцькі патрульні вночі спіймали 5 п'яних водіїв (ФОТО, ВІДЕО)

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували майже 7 тис нових авто. Серед них були Porsche 911, Aston Martin DBS, BMW X7 і Rolls-Royce Cullinan. Загальна сума витрат на покупку нових автомобілів склала $200 млн. Найбільше авто купили кияни. В столиці за місяць придбали майже 3 тисячі авто на суму $84 млн.

Нагадаємо, у першому кварталі 2019 року в Луцьку та Волинській області зареєстрували майже 200 нових автомобілів на суму $6 млн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити