image
 |  2 12 Травня 2019 | 22:06

Які хвороби допоможе вилікувати регулярний секс

Люди, які регулярно займаються коханням, більш життєрадісні, мають гарний вигляд та попереджають проблеми зі здоров'ям. Ось тому докази..

Секс допомагає вийти з депресивного стану. Під час статевого акту відбувається викид у кров гормону радості, при цьому знижується рівень гормону стресу. Тож підхоплюйте хвилю щастя!

Секс захищає від інфекційних захворювань. У людей, які кохаються хоча б двічі на тиждень, кількість антитіл під назвою Імуноглобулін А на третину вища, ніж у тих, хто займається ним рідше. Ці антитіла зміцнюють імунну систему.

Секс — чудова профілактика інфарктів. Статевий акт знижує рівень холестерину в крові та стимулює кровообіг в судинах серця.

Секс проганяє мігрені. Річ у тому, що статеві акт зменшує напруження, яке може бути причиною головного болю. До того ж кортикостероїди та ендорфіни є природними знеболювальними, які виробляються під час оргазму.

Секс — спорт, що дарує задоволення. Кохаючись, ми спалюємо калорії та тренуємо свої м’язи. Тож регулярне займання сексом допоможе тримати тіло підтягнутим і красивим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені розповіли, на що готові чоловіки заради сексу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити