image
 |  5 27 Листопада 2018 | 11:33

Які напої найгірше впливають на здоров'я?

Найбільше шкодять здоров'ю концентровані соки, смузі у пляшках, вода зі смаком фруктів, горіхове молоко з підсолоджувачами, кава з сиропами та дієтичні газовані напої.

Вченими доведено, що люди люблять додавати до кави сиропи, вважаючи їх частиною здорового харчування. Існує два види сиропів: десертні – що завдають шкоди організмові та натуральні. Кав'ярні використовують десертні. Замінити шкідливі сиропи можна корицею або екстрактом ванілі.

Якщо пити багато дієтичної води, можна набрати більше калорій ніж зі звичайною. Підсолоджувачі, які використовуються для приготування дієтичної газованої води, можуть зіпсувати смакові рецептори. Тому з часом людина перестає відчувати солодкість фруктів і смак овочів, говорить expres.online.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 вітамінів та мінералів, які необхідні для здорових та сильних нігтів

У воді зі смаком фруктів містяться барвники, концерванти та цукор, що не дає ніякої користі. Натомість можна додавати свіжі фрукти чи пити воду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити