image
 |  0 11 Лютого 2019 | 09:28

Які зміни відбулися у схемах руху луцьких маршруток (ВІДЕО)

Перевізник “Луцьке АТП 10701″, який обслуговує 47 і 23 маршрути, достроково розірвав угоди, укладені з міською радою. Їх термін мав закінчитися у 2022-му.

Йдеться в сюжеті 12 каналу

"В нас був договір на 47 маршрут і він йшов разом з 9 маршрутом. Перевізник написав заяву на розірвання угоди по цьому маршруту і 23. Виконком прийняв рішення підтримати позицію перевізника і розірвати угоду по цих двох маршрутах", – каже начальник управління транспорту і зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов. 

Тож, вби компенсувати відсутність 47-ої маршрутки Луцькрада внесла зміни у рух автобуса №3 і тепер він курсуватиме вулицею Чернишевського. До села Боголюби лучани зможуть дістатися лише 31 маршруткою. Для цих двох маршрутів збільшли кількість автобусів. 

Не курсуватиме також і 23. 

"З 23 і 4 маршруту ми зробили один. Тепер він з'єднуватиме Карбишева і мікрорайон Вересневе. Разом з тим ми закриємо питання доїзду людей на роботу в район підшипникового заводу, на мікрорайон Вересневе і в зворотньому напрямку", – пояснив Володимир Степанов. 

Відтак, №4 вийде на маршрут вже з 18-го лютого, а на №9 оголошено конкурс і якщо жоден вз перевізників не зголоситься взяти у ньому участь, то його скасують взагалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку мажорний «автохам» зайняв два парковочних місця для інвалідів (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити