image
 |  164 23 Липня 2024 | 14:51

Якою буде погода в Україні у найближчий тиждень

Синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха розповіла, яким буде найближчий тиждень для українців.

Про це вона розповіла в коментарі Погода УНІАН, відповідаючи на запитання щодо очікуваного похолодання, пише  "ВолиньUA" . 

"Загалом цей тиждень буде вже з нижчими температурами, звичайно, у порівнянні з попереднім. Денні максимуми залишаються в літніх межах. Тобто десь, скажімо так, найближчими днями в нас вдень +24°...+30° у багатьох областях. А ось по південних, а також ще частково по східних і подекуди по Дніпропетровській області вдень +31°...+34°", - зауважила Птуха.

Так, додала вона, там ще доволі спекотно, але йдеться вже не про сильну чи надзвичайну спеку, а про типові літні показники для цієї місцевості.

Нічна температура також буде трішки нижча. У більшості областей +14°...+19°.

"Але також варто зазначити, що дійсно у нас в четвер по заходу країни вже буде зниження. І там вдень вже буде +21°...+26°", - розповіла експерт.

Яким цей поточний тиждень буде для киян - прогноз

На запитання, якою буде погода в Києві цього тижня, синоптикиня зазначила, що до середи температура буде стабільна, до близько +28°...+30° або навіть +27°...+29°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку двоє малолітніх дітей випали з вікна 2-го поверху

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити