image
 |  5 20 Грудня 2019 | 16:58

Якою була зустріч підприємців Старого ринку з депутатами?

Підприємці Центрального, Завокзального ринків і "Привозу" прийшли сьогодні до Луцької міської ради, аби під час позачергової сесії звернутись до депутатів.

Приватний підприємець Петро Козіна: "Відбувається порушення наших прав і нас, як жителів Луцька, не допускають на сесію, не закриту сесію, забрали зошит, не дають зареєструватися. Наше завдання - подати звернення до депутатів, в нас є проект реконструкції".Тетяна Іовенко працює на Центральному ринку. Розповідає: підприємці мають своє бачення розвитку цієї території. Жінка показує проєкти, які принесли на розгляд депутатам.

Приватний підприємець Тетяна Іовенко: "На сьогодні підприємці прийшли з пропозиціями, які подавались не раз, їх просто ігнорували. Ми пропонували зробити як Гостинний двір, розбудувати. Ці проекти розроблялись облспоживспілкою як юридичною особою".

У Луцьку міська рада днями оголосила Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу концепцію облаштування території поблизу Луцького замку, каже виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт. І додає: до нього можуть долучитися усі охочі.

Читайте також: У Луцьку каратимуть водіїв маршруток, які приймають платежі готівкою

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт: "В першу чергу в них виникли питання, чи вони зможуть взяти участь у конкурсі, безумовно, можуть. Їх пропозиції, а вони стосуються розбудови цієї території, ми передамо конкурсній комісії. Хай розглядають. Якщо по своїх параметрах підходять, візьмуть їх до розгляду. Якщо не підходять, то ми звернемось, щоб привели у відповідність і хай беруть участь".

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити