image
 |  0 9 Серпня 2021 | 10:05

Яку зарплату отримували українці у липні

У липні в Україні роботодавці переважно платили працівникам зарплату у розмірі 11-15 тис. грн. Водночас більшість українців у резюме вказували, що готові трудитися за 8-13 тис. грн у місяць.

У цілому, у липні середня зарплата українців становила 12 тис. грн. Крім грошей роботодавці пропонували бонуси та премії, навчання, організовували корпоративи, надавали знижки, гарантували регулярний перегляд зарплат та офіс біля метро, свідчать дані Прозора Робота.

Найбільше нових вакансій у липні пропонували у сферах роздрібної торгівлі, державного сектору, промисловості та виробництва, гуртової торгівлі, IT. Водночас за кількістю резюме лідирували сфери торгівлі, адміністративного персоналу, початок кар'єри, продажів, логістики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Велике будівництво» Зеленського зробило його друзів у 2,3 раза багатшими

Найбільш затребуваними серед роботодавців стали продавці, менеджері з продажів, водії на авто фірми. Українці також переважно хотіли працювати продавцями, менеджерами з продажу та продавцями непродовольчих товарів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити