image
 |  2 15 Березня 2020 | 14:46

Яценюка у масці привезли в клініку «Борис»: розповіли чому?

Колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка помітили в медичній масці і у знесиленому стані біля київської клініки "Борис".

Про це OBOZREVATEL у неділю, 15 березня, повідомив свідок події. Незабаром з'ясувалося, що це нібито був просто плановий огляд.

Так, власне авто Яценюка Toyota Sequoia під'їхало до чорного ходу медустанови. На передньому пасажирському сидінні перебував колишній прем'єр. Він довго збирався з силами, щоб вийти із салону.

За словами джерела, Яценюку допомагали йти до вхідних дверей, притримуючи під руки. Охоронець, який супроводжував політика, також був у медичній масці.

Читайте також: У Лукашенка виявили симптоми коронавірусу

Незабаром прессекретарка Яценюка Ольга Лапло назвала причину його перебування в клініці.

"Прохання не поширювати паніку і домисли. У мережах з'явилася новина, що Арсенія Яценюка побачили в лікарні. Навколо цього вже з'явилося багато спекуляцій і припущень. З Арсенієм Яценюком все гаразд. Він був у клініці, але з причин, які не пов'язані з жодним ГРЗ. Це була планова процедура, яка не має нічого спільного з діагностикою вірусного захворювання. Дякую за турботу", – написала вона, спростувавши припущення про захворювання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити