image
 |  22 25 Травня 2018 | 12:38

Юні ковельчани за один день зможуть вибрати 100 професій

Ярмарок професій «100 ідей для дітей» пройде 1 червня у Ковелі з нагоди  Міжнародного дня захисту дітей.
Про це інформує сайт Ковельської міськради, - передає «ВолиньUA».
Долучитися до цієї важливої акції та надати змогу дітям спробувати свої сили у тій чи іншій сфері діяльності можуть усіх бажаючі. Діти, під наглядом майстрів своєї справи, можуть побути як лялькарем, так і психологом, як гончарем, так і полісменом. Загалом до «ярмарку ремесел» планується задіяти близько 100 професіоналів.
На дітей,  крім  «ярмарку ремесел», чекають: безпрограшна лотерея у Kids'Shop, багато приємних сюрпризів, а також можливість стати володарем одного із суперпризів від генеральних партнерів — велосипеда, гіроборда або сертифіката на встановлення брекет-систем.
Учасниками можуть стати усі бажаючі, що закохані в свою справу та можуть поділитися власним професійним досвідом з підростаючим поколінням. За детальною інформацією  представників ремесел  просять звертатися до організаторів проекту ГО “Велика ідея” за телефоном 0685646320 Людмила.
Читайте також: У Ковелі заборонили торгувати спиртним уночі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити