image
 |  4 23 Травня 2023 | 23:31

З молотком і ножем: у Луцьку жінка та чоловік напали на комунальників

У Луцьку комунальники побилися з місцевими мешканцями, які були обурені тривалою відсутністю гарячої води.

Інцидент стався на вулиці Захарова у Луцьку, де працівники ДКП «Луцьктепло» проводять заміну тепломереж. Місцеву пару обурило, що у них тривалий час немає гарячої води. Виправляти ситуацію пішли радикально.

За словами майстра ремонтної бригади Сергія Шестуха, спочатку чоловік нецензурно «підганяв» ремонтників, після чого сходив додому, взяв ніж і молоток і почав ганятися по дворах за працівниками. Після виклику поліції нападник втік.

Втім, після обідньої перерви чоловік знов чекав на робітників разом з жінкою. Цього разу він озброївся палицею і кухонним ножем й почав кидатися на працівників.

На записі видно, що один з ремонтників використав дерев'яну загорожу у якості щита, аби не підпустити до себе неадеквата з ножем. Після чого цією ж загорожею вдарив нападника. Тоді чоловік схопив із землі цеглину й жбурнув нею у ремонтника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські правоохоронці викрили схему постачання в росію унікальних запчастин до техніки (ФОТО)

Зрештою троє ремонтників, один з яких теж озброївся палицею, змогли повалити дебошира на землю.

Тим часом напарниця скандаліста, яка знімала бійку на телефон, не помітила відкритого люка й впала у комунікаційний колодязь. Вилізти жінці допоміг один з комунальників.

Як повідомила речниця поліції Волинської області Ольга Бузулук, чоловік і жінка, які напали на працівників «Луцьктепла», мали ознаки сп'яніння. А після проведення експертизи одному з робітників, правоохоронцями були внесені відомості до ЄРДР.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити