image
 |  11 21 Листопада 2022 | 17:42

З Німеччини депортували блогерку-рашистку, яка насміхалася з України

Росіянку Юлію Прохорову, яка зганьбилася на весь світ тим, що ображала українських біженців та прославляла окупантів, депортували з Німеччини.

Про це повідомляє російське опозиційне видання The Insider із посиланням на свого кореспондента у Берліні.

Повідомляється, що Прохорова регулярно записувала та публікувала відео зі своїми провокаціями: голосно включала російську музику та танцювала на 9 травня у Мюнхені під час проукраїнського мітингу, бігала за українськими дівчатами, вигукуючи образи.

В іншому ролику пропагандистка радила росіянам, які живуть у ЄС, "як підтримати російську армію так, щоб не посадили".

Також Прохорова знімала відео, в якому вона у туалеті використовує офіційні листи від поліції замість туалетного паперу.

Повідомляється, що Прохорова народилася в 1992 році в Самарській області. Після переїзду в Москву вона працювала касиром в магазині "Пятерочка", а також значилася в макрофінансовій організації. До того ж, її фото публікувалися на сайті інтим-послуг із позначкою "верифіковані".

За даними Bild, вона перебувала в Німеччині без дійсного дозволу на проживання. Напередодні в її будинку провели обшуки. 20 листопада пропагандистку депортували з Німеччини.

Росіянка запам'яталася інтернет-користувачам своєю неадекватною поведінкою в Австрії, коли намагалася провокувати українок словами "Слава Росії!" і "Чий Херсон?", при цьому переслідувавши дівчат і знімаючи все на камеру.

Наступного дня, коли відео розлетілося мережею, на Booking заблокували обліковий запис Прохорової, що викликало у блогерші обурення щодо українців.

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну і введення жорстких економічних санкцій проти рф багато росіян втекли з росії у європейські країни. Але навіть за кордоном росіяни підтримують криваву агресію путіна і різко висловлюються про українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламентська асамблея НАТО визнала росію державою-терористом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити