image
 |  0 1 Лютого 2020 | 11:14

З початку року дотація ЛПЕ сягнула 8 мільйонів гривень

Луцькому підприємству електротранспорту з початку року перерахують 8 мільйонів за пільговиків.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту «007».

З початку року на компенсацію пільгового перевезення пасажирів КП «Луцькому підприємству електротранспорту» перерахували з міського бюджету Луцька 7 мільйонів 910 тисяч гривень.

І так, за грудень 2019 року КП «Луцькому підприємству електротранспорту» перерахували за перевезення пільгового перевезення пасажирів 7 мільйонів 517 тисяч гривень.

За цей же місяць за перевезення учнів та студенів департамент соцполітики перерахували тролейбусному підприємству близько 393 тисячі гривень.

Читайте також: Транспортні баталії: лише два перевізники «боротимуться» за маршрут №28 у Луцьку

Нагадаємо, що в Луцьку впроваджують систему електронного квитка, головною метою якого є, вивести готівку з міських маршрутів та проводити моніторинг перевезення пільговиків. Але по суті, із впровадженням транспортної реформи, у місті побільшало міжміських маршрутів, які фактично «ріжуть» міські, таким чином забирають пасажирів та заробітки в луцьких перевізників.

Читайте також: Луцьку й не снилось: у Рівному запустили перші еко-автобуси (ФОТО)

З початку 2020 року вже для КП «Луцькому підприємству електротранспорту» перераховано майже 8 мільйонів гривень. Виходить, що поки про економію при запроваджені е-квитка говорити марно.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити