image
 |  2 30 Серпня 2018 | 06:14

З початку року Порошенко збільшив свій дохід у 4,5 рази

Президент України Петро Порошенко задекларував 31,777 млн гривень ($ 1,1 млн) дивідендів від публічного акціонерного товариства "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал". Про це свідчать дані Єдиного реєстру декларацій.
Про це повідомляє "ZN,UA".
Місяцем раніше Порошенко задекларував понад 34,7 млн гривень ($ 1,2 млн) дивідендів від фонду.
До цього в поточному році президент показав надходження на 9,3 млн гривень ($ 332 тис.) як процентні доходи від вкладів у Міжнародному інвестиційному банку та від продажу нерухомості. Таким чином, задекларований главою держави дохід за поточний рік, за даними на сьогоднішній день, становить близько 75,8 млн гривень ($ 2,7 млн), що в 4,5 рази вище, ніж за весь 2017 рік. Тоді президент показав доходи в розмірі 16,3 млн гривень (близько $ 580 тис.).
"забудькуватих" чиновників-бізнесменів, які є бенефіціарами десятків і сотень підприємств, але не вносили або ж не відразу вносили у свої декларації відомості про них. Порошенко володіє 102 компаніями, в тому числі двома офшорами на Кіпрі і на Віргінських островах.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український хакер працював під керівництвом росіян

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити