image
 |  5 5 Вересня 2018 | 12:59

З пострілами та розбитими бар'єрами: водій незаконно перетнув пункт «Корчова-Краківець»

Водій незаконно перетнув польсько-український кордон на пропускному пункті «Корчова-Краківець», протаранивши при цьому сепаратори, бар’єри та шлагбаум.
Про це повідомляє Польське радіо, - пише Вголос.
Чоловік був на авто марки «Renault». За попередньою інформацією, він мав недійсний німецький паспорт.
Як повідомила речниця Бескидського відділу Прикордонної служби Польщі майор Ельжбєта Пікор, польські прикордонники побачили, що приватне авто «Renault» Laguna силою в’їхало на недіючий майданчик автодороги та, протаранивши захисні конструкції, перетинає кордон з Україною. Там водій розвернувся та чимдуж кинувся повертатися у бік Польщі.
«Прикордонники швидко відстежили водія, який втікав автомагістраллю A4 неподалік Корчової. Вони спробували зупинити транспортний засіб, зробивши відповідні сигнали, але через відсутність реакції водія, було здійснено декілька попереджувальних пострілів. Водій надалі не реагував і на великій швидкості заїхав у прикордонний пункт пропуску в Корчовій, де, подолавши захисні конструкції, обминув польський прикордонний контроль та силою виїхав в Україну», – описала інцидент майор Пікор.

Вона додала, що українські прикордонники повідомили про затримання водія.
Речниця поінформувала, що Прикордонна служба Польщі є у постійному контакті зі своїми українськими колегами. За попередніми даними, отриманими від української сторони, водій мав недійсний німецький паспорт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Верховної Ради назвав Гітлера найбільшим демократом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити