image
 |  5 17 Червня 2020 | 20:01

З території Центрального ринку демонтували 520 кіосків (ВІДЕО)

Роботи по очищенню території прилеглої до Луцького замку від незаконних тимчасових споруд та конструкцій ринку тривають.

Про це пише пресслужба луцьких муніципалів.

В лютому 2020 року департаментом муніципальної варти було розпочато демонтажні роботи на лівій частині ринку на земельних ділянках загальною площею понад 1,1256 га, які перебували (перебувають) в оренді КП «Луцькі ринки», ФОП Пахолко Любомир Петрович, ПФ «Скорпіон сервіс» та ТзОВ «МТС-Агросервіс (в останніх документи на землю були відсутні). До початку демонтажних робіт на даній території знаходилось понад 603 торгових контейнери.

На сьогоднішній день більшу частину вказаної території вже очищено.

Зокрема з території:

- КП Луцькі ринки 364 - об’єкти;

- ПФ «Скорпіон Сервіс» - 10 об’єктів;

- ТзОВ «МТС-Агросервіс» - 21 об’єкт;

- ФОП Пахолко Л.П. – 125 об’єктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КП «АвтоПаркСервіс» сплатило у бюджет Луцька 20 тисяч гривень

Наразі тривають роботи по перевезенню контейнерів з території підприємця Пахолка Л.П., на якій залишається 85 тимчасових споруд, а також роботи по демонтажу незаконно розміщених тимчасових споруд, які знаходяться з правої частини ринку на вул. Замковій, на земельній ділянці, яка раніше перебувала в оренді Волинської облспоживспілки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити