image
 |  0 30 Жовтня 2020 | 22:24

З українсько-білоруського кордону на Волині завернули 15 людей (ВІДЕО)

Через закриття наземного кордону Білоруссю на пунктах пропуску у Волинській області в ніч на 30 жовтня завернули 15 людей.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Нагадаємо, Білорусь закрила кордон з Україною, Польщею, Литвою та Латвією – нібито через складну епідемічну ситуацією з поширення коронавірусної інфекції. Призупинення руху стосується лише сухопутних пунктів пропуску. Аеропорт Мінська працює в штатному режимі. Пускають лише українців із дипломатичними чи службовими паспортами. Заборона також не поширюється на далекобійників і залізничників.

За повідомленнями із соціальних мереж, Білорусь закрила кордони не тільки для іноземних громадян – у країну не пускають навіть білорусів. Натомість прикордонники цю інформацію спростовують і переконують, що в’їзд громадянам Білорусі дозволений.

На Волині, де функціонують два автомобільних пункти пропуску з Республікою Білорусь, вночі завернули 15 людей. Мандрівники про заборону в’їзду просто не знали.

«Ми інформували людей про обмеження, введені суміжною стороною. Люди ставилися з розумінням. Ніяких конфліктних ситуацій не виникало. Білоруси, які повертаються на свою Батьківщину, через державний кордон пропускаються безперешкодно», – сказала речниця Луцького прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Польщі видворять українців, спійманих на втечі від карантину, підробках і не тільки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити