image
 |  20 18 Серпня 2023 | 18:43

З Волині на фронт: волонтери доставили дві автівки з вантажем для Захисників (ФОТО)

Днями завершилася волонтерська місія: з Волині на фронт були доставлені дві автівки, наповнені різноманітним необхідним вантажем.

Про це написав на сторінці у facebook перший заступник голови Волиньради від ВО "Свобода" Юрій Поліщук.

Допис подаємо без змін.

Позаду понад 2000 кілометрів українських доріг…

Приємні зустрічі та цікаві розмови із земляками-волинянами 100 бригади територіальної оборони, побратимами-свободівцями, зокрема, заступником голови Луцької райради Сергієм Сіваком і депутатами Верховної Ради України 7-го скликання від ВО «Свобода» Олексієм Кайдою, Андрієм Іллєнком та Юрієм Сиротюком, які женуть московського окупанта з нашої рідної землі.

Вкотре переконалися, що бійці потребують нашої підтримки, проте жартують, підбадьорюють та стараються знаходити позитив попри все.

Доставили захисникам Сил оборони два автомобілі та безліч корисних речей і продуктів.

Дякуємо за придбаний мікроавтобус та технічний огляд Волинському обласному центру екстренної медичної допомоги (Володимир Шмаль), а за фарбування - підприємцю з Ковеля Святославу Степанюку. Тепер цей автомобіль допомагатиме виконувати бойові завдання батальйону «Свобода» 4 бригади Нацгвардії України.

Також дякую за збір коштів на позашляховик, який відправився до розвідників 5 окремої штурмової бригади, працівникам закладів професійної освіти Волині, Нововолинського наукового (Інна Хільковець) та Люблинецького ліцеїв (Дмитро Матвіюк) обласної ради.

Особлива подяка Руслану Сачуку за доставку автомобіля в Україну, а за його техобслугововування - працівникам Ковельського центру професійної освіти.

Велике спасибі спонсорам за забезпечення пальним: голові Волиньради Григорію Недопаду, депутатам облради Володимиру Яремчуку та Анатолію Никонюку, підприємцю Павлу Смалю, фермеру Олександру Веремчуку.

Цього разу, завдяки спільним зусиллям, вдалося зібрати та завезти нашим бійцям багато потрібних та корисних речей.

Висловлюємо вдячність

* за військове спорядження та амуніцію:

 - народному депутату 7-го скликання від ВО «Свобода» Андрію Міщенку (оптика, метеостанція, аксесуари до зброї);

- громадській молодіжній організації «Християнська асоціація – УМСА» Стасу Кримчуку (ліхтарі, фільтри для води);

- Волинській обласній бібліотеці для юнацтва Алла Єфремова та ГО «Яворина Волинь» Руслана Вознюк (маскувальні сітки);

- спонсорам Тетяні Смаль та Олегу Сироватці (штурмові рюкзаки).

* За медичні препарати, перев’язувальні матеріали, турнікети, аптечки Луцькому медичному інституту Тетяні Пастрик та Олександру Дудці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вносили у систему "Шлях" ухилянтів: біля луцької автостанції затримали злочинців (ФОТО)

* За продукти харчування:

- депутату Шацької громади від ВО «Свобода» Андрію Лисому за в’ялену і сушену рибу з озерного краю;

- Волинському центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства за енергетичні сухпайки;

- Люблинецькій громаді (Наталія Сіховська) за консерви;

- не обійшлося без традиційних закруток від Велицької громади (Віктор Ковальчук), які смакуватимуть нашим воїнам та додаватимуть сил;

- особливо порадували і потішили Захисників лохина від депутата Волиньради Володимира Бондара та печиво від депутата Боратинської громади Юрія Цейка.

Щиро дякую нашому супер-екіпажу, з вами було комфортно, надійно та легко. Саме тому ми успішно здійснили цю місію, у складі: депутата обласної ради Анатолія Вітіва, народного депутата 7-го скликання Андрія Міщенка, заступника голови Городищенської громади Романа Стецьковича та заступника начальника управління освіти Волинської ОДА Олександра Ткачука.

Разом – сила! Разом – до Перемоги!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити