image
 |  169 17 Лютого 2024 | 20:21

З Волині на передову доставили квадроцикли для евакуації поранених

Квадроцикли для евакуації поранених військових, на які збирали кошти волонтери, уже на передовій.

Про це пише Слово правди.

Потрібну суму для купівлі двох квадроциклів збирала організація «Меценати для солдата» з Луцька, активно долучатися до їхнього придбання закликала волонтерка з Володимира Ірина Смірнова, яка на своїй фейсбук-сторінці не лише публікувала номер картки, а й проводила аукціони і навіть онлайн-колядування. Також долучилися діти полеглих захисників, які п’ять тижнів тому взяли участь у благодійному концерті «Коляда від дітей Небесного Легіону і наших Героїв», під час якого зібрали сто тисяч гривень.

«Квадроцикл потрібен передусім для евакуації при постійних обстрілах, щоби мобільно рятувати життя наших мужніх Героїв на нулі! Завдяки розголосу і підтримці нам вдалось зібрати кошти аж на два «квадрики»! Велика подяка Ірині Смірновій за організацію та усім дітям, учасникам благодійного концерту за вашу посвяту. Минулого тижня частина дітей навіть приїхала з інших міст, щоби побачити на власні очі і бути присутніми при передачі важливої допомоги нашим військовим», – написав у фейсбуці керівник волонтерського руху Руслан Тиліпський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирський повідомив про виведення українських військ з Авдіївки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити