image
 |  50 29 Грудня 2022 | 22:31

З волинянина, який оплатив штраф, вимагають сплатити виконавчий збір

З волинянина, який оплатив штраф,  вимагають сплатити виконавчий збір та наклали арешт на картковий рахунок. 

Про це в групі АвтоАндони Луцька написав Іван Луцюк.

"Дурна ситуація сталась з одним підлітком . В вересні хлопак переходив вулицю в невстановленому для цього місці . Був впійманий поліцейськими , і оштрафований на 255 грн. (Поліцейським респект , більше не ходить по дорозі.) Штраф сплатив відразу при поліцейських , через пртват24 . Сплатив все правильно , в платіжці правильно вказано номер постанови . Доказ цьому є те , що в Дії цей штраф відображається як сплачений . І тут вже в кінці грудня приходить повідомлення з виконавчої про відкриття виконавчого провадження , саме по цьому штрафу . І сума вже 510 грн.

Ми поїхали в виконавчу , роздрукували платіжку , показали дію , і т.д.

Виконавець перевірила по базі , що штраф сплачено ( виявляється у них є така база , і вони це моли зробити раніше ) . Каже : Ну добре , раз штраф сплачено то платити не треба . Але треба сплатити виконавчий збір 188 грн.

Не поняв ? Людина має сплатити за те що якийсь чиновник налажав ? Це прикол такий ? Чи це системне явище ? Поки не сплатить , відмовляється закривати провадження , яке по суті навіть відкрите не повинно було бути . Наклали арешт на картковий рахунок .

Хтось знає як боротись зі свавіллям виконавчої служби ?" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля "Ягодина" заасфальтували дорогу (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити