image
 |  0 8 Грудня 2017 | 08:21

За 11 місяців 2017 року волинські аудитори забезпечили відшкодування втрат на суму 15,7 мільйона гривень

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області протягом січня – листопада 2017 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 15,7 млн грн.
Про це 08 грудня 2017 року повідомили у прес-службі Управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області.
До порушників бюджетного законодавства застосовано такі заходи впливу, як призупинення бюджетних асигнувань (5), зупинення операцій із бюджетними коштами (22) та зменшення бюджетних призначень розпорядникам бюджетних коштів (4).
До адміністративної відповідальності за вчинені фінансові порушення притягнуто 108 посадових осіб із накладанням штрафів на суму 18,5 тис. грн. За порушення законодавства у бюджетній сфері до суду передано п’ять протоколів, у сфері закупівель – сім.
За матеріалами контрольних заходів правоохоронні органи порушили 15 кримінальних проваджень та оголосили 10 підозр у вчиненні кримінального правопорушення.
Для відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів за ініціативою Управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області перед органами прокуратури та об’єктами контролю ініційовано 33 позови.
За результатами контрольних заходів чотирьох посадових осіб звільнено із займаних посад.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити