image
 |  16 5 Червня 2024 | 09:54

За день - дві сумні звістки: громада на Волині втратила Героїв

Рожищенська громада втратила на війні двох Героїв: Владислава Кравчука та Леоніда Павлюка.

Про це інформують на сайті громади, - пише ВолиньUA.

Рожищенська громада - у чорній скорботі. З зони бойових дій знову надійшла сумна новина - війна відібрала молоде життя рожищанина Владислава Кравчука, 1999 року народження. Захисник України, солдат 3-ої окремої штурмової бригади Збройних сил України Владислав Олександрович Кравчук загинув 25 травня 2024 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Новоєгорівка Сватівського району Луганської області.

Висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо та розділяємо біль від цієї невиправної втрати. Траур за загиблим Героєм триватиме з 4 до 6 червня 2024 року включно.

Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Про дату та час поховання захисника України повідомимо пізніше.

Найчорніший день для Рожищенської громади. Звістка про третю смерть захисника України від рук російських окупантів шматує наші серця, розриває мозок.

Офіційно підтвердили смерть водія-радіотелефоніста 2-го окремого стрілецького батальйону, солдата військової служби Леоніда Вікторовича Павлюка, 1964 року народження. Рожищанин Леонід Павлюк вважався безвісти зниклим з 23.05.2022 року, після бойового зіткнення в районі населеного пункту Лиман Донецької області. Висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо та розділяємо біль від цієї невиправної втрати.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 4 до 6 червня 2024 року включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій. Про дату та час поховання захисника України повідомимо пізніше.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити