image
 |  23 3 Грудня 2019 | 20:06

За день поліція спіймала грабіжників у Луцьку, Любешеві та Ківерцівському районі

Учора вранці на проспекті Соборності в Луцьку зловмисник вирвав із рук 26-річної місцевої жительки гаманець із грішми й втік. Співробітники відділу кримінальної поліції оперативно встановили особу грабіжника. Ним виявися 25-річний житель Горохівського району. Слідчі оголосили правопорушнику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йому загрожує, зокрема, до чотирьох років позбавлення волі.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Цього ж дня по 19 годині по вулиці Брестській у райцентрі Любешів грабіжник відкрито викрав у 19-річної жительки Маневицького району мобільний телефон, рюкзак із гаманцем та понад 3 тис. грн. Поліцейські встановили причетність до скоєння цього злочину однолітка потерпілої, жителя Любешівського району. В нього правоохоронці вилучили гроші та незаконне набуте майно, які повернуть заявниці. Вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу.

Читайте також: У Луцьку спіймали водія маршрутки, який поїхав на «червоний» (ВІДЕО)

Уніч на понеділок, 2 грудня, посеред вулиці біля магазину в селі Муравище Ківерцівського району невідомий зловмисник вдарив і пограбував 20-річного місцевого жителя. Грабіжник викрав у нього мобільний телефон, вартістю 8 тис. грн. Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що грабіж скоїв 29-річний односелець потерпілого. Відомо, що зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Поліцейські вилучили в нього незаконно набутий телефон і повернуть його власнику.

За фактом, вчинення грабежу поєднаного із насильством, слідчі Ківерцівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті, передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити