image
 |  2 9 Липня 2021 | 14:31

За добу на Волині ліквідували 4 пожежі (ВІДЕО)

8 липня о 20:22 в селі Хорлупи Підгайцівської сільської громади Луцького району виникло загорання сміття на площі – 50 м кв.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Волинській області.

Горіння ліквідували рятувальники 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька та працівники місцевої пожежної охорони смт Олика. Імовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

8 липня о 14:54 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі на у селі Чевель Старовижівської об'єднаної територіальної громади. О 15:25 пожежу локалізували, о 16:00 – ліквідували рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Стара Вижівка та працівники місцевої пожежної охорони с. Дубечне.

Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 14:42 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному будинку на вулиці Кравчука в Луцьку: сусіди помітили дим з-під дверей квартири на п’ятому поверсі дев’ятиповерхівки. О 14:48 до місця виклику прибули рятувальники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька у складі трьох відділень. Ще до прибуття вогнеборців мешканці сусідніх квартир залишили помешкання. У складі ланки газодимозахисної служби рятувальники увійшли до помешкання, звідки поширювався дим. З’ясувалося, що пожежа виникла на кухні – горіли речі домашнього вжитку. 0 15:06 рятувальники локалізували горіння, о 15:16 – ліквідували. Потерпілих немає.

Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

О 17: 29 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Озерці Горохівської міської громади – горіла дерев’яна господарська споруда. О 18:18 силами рятувальників 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Горохова та працівників місцевої пожежної охорони смт Мар'янівка пожежу ліквідовано. Причина пожежі встановлюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на вулиці Кравчука сталася пожежа (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити