image
 |  0 22 Лютого 2019 | 14:29

За добу у Нововолинську реєструють три десятки злочинів

У середньому за добу у Нововолинську реєструється від 28 до 35 злочинів, проте у поліції кажуть, що рівень злочинності у місті знижується.  

Саме такі дані озвучив на сесії Нововолинської міської ради тимчасовий виконуючий обов’язки начальника Нововолинського відділення поліцї Сергій Галащук.

За його словами, минулого року зареєстровано 8032 заяви та повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення й інші події, тоді як у попередньому - 8802. У середньому за добу їх реєструється від 28 до 35. Із розрахунку на 10 тисяч населення зареєстровано 1385 таких заяв та повідомлень.

До ЄРДР внесено 865 кримінальних правопорушень, у тому числі 465 – тяжких та особливо тяжких. Рівень злочинності на 10 тисяч населення - 149,1 кримінальних правопорушень, у тому числі тяжких та особливо тяжких – 80,2.

Як зауважив Сергій Юрійович, за звітний період викрито 166 осіб, якими вчинено 380 кримінальних правопорушень, у тому числі 20 осіб жіночої статі, 6 неповнолітніх, 14 осіб, котрі скоїли кримінальні правопорушення у групі, 4 особи, які на момент учинення протиправного діяння перебували у стані алкогольного сп’яніння, 73 особи, котрі скоювали злочини раніше, 57 осіб, судимість у яких не погашена. У загальному, від злочинних проявів потерпіло 764 громадянина, що становить 131,7 осіб на кожні 10 тисяч населення.

Однак, як наголосив Сергій Галащук, є позитивні моменти – рівень злочинності у місті знижується й зростає її розкриття. Він повідомив, що постійно правоохоронцями ведеться робота з викриття наркотичних точок збуту, на даний час уже відкриті кримінальні провадження й тривають слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянина пограбували та побили раніше судимі молодики

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити