image
 |  2 8 Червня 2019 | 19:54

За допомогою Google Maps тепер можна виміряти швидкість авто

Компанія Google додала спідометр в реальному часі в свій додаток Google Maps, що дозволяє стежити за швидкістю руху на автомобілі.

Про це пише ITC, - повідомляє УП

Ця функція доповнює недавно анонсований режим повідомлень про обмеження швидкості.

Відображення поточної швидкості руху можна активувати в меню налаштувань, а саме повідомлення демонструється в лівому нижньому кутку програми під час поїздки на авто.

Ця функція - лише одна з багатьох, які потрапили в Google Maps після початкової появи в додатку Waze, який Google купила ще в 2013 році.

Серед інших таких можливостей можна назвати повідомлення про обмеження швидкості, повідомлення про аварії, повідомлення про камери контролю швидкості.

Поки що спідометр в Google Maps доступний не для всіх користувачів. Про доступність нової функції вже повідомляли користувачі в Аргентині, Австралії, Бельгії, Бразилії, Канаді, Чехії, Фінляндії, Німеччини, Індії, Нідерландах, Польщі, Португалії, Швеції, Тайвані, Великобританії і США.

Також повідомляється, що ця функція в даний час недоступна в Android Auto, але є в додатку Auto.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція застерігає волинян від інтернет-шахраїв

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити