image
 |  2 18 Липня 2020 | 20:32

За дрібні порушення не карали: на Волині перевірили ринки

У Ківерцях та Ковелі позапланово інспектували роботу ринків та супермаркетів працівники Держпродспоживслужби. Перевіряли, чи дотримуються продавці та покупці карантинних правил.

На ринку міста Ківерці близько ста підприємців, надають місця для приїжджих із сіл, які продають сезонну продукцію, - розповідає завідувачка ринку Мар'яна Ревко. Із трьох входів закритий один. Щодня відвідує ринок близько трьохсот покупців. Тут дезінфекцію проводять що три години, - каже вона.

Працівники держпродспоживслужби перевіряли чи дотримуються покупці на ринках та у супермаркетах маскового режиму та дистанції. Підприємців просили продемонструвати дезінфікуючі засоби та та журнали дезинфекції. За дрібні порушення не карали, - розповіла начальниця районного відділу Держпродспоживслужби Алла Пахальчук.

Працівники Держпродспоживслужби здійснили позапланову перевірку й трьох супермаркетів міста. За підсумком перевірок, у мережевих магазинах порушень не виявили, на ринку склали 2 приписи і 2 протоколи, - розповів начальник Ківерцівського управління Держпродспоживслужби Петро Плоднік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта на Волині перетворюється у супермаркет

Без попереджень провели перевірку й у Ковелі. З початку року у місті та районі провели 1430 перевірок, - розповіла Суспільному керівниця Ковельського управління Держпродспоживслужби Ліна Мацан. Станом на 17 липня, на порушників склали 18 протоколів.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити