image
 |  0 12 Січня 2019 | 18:24

За картинами Марії Примаченко знімуть мультсеріал

За мотивами робіт української художниці Марії Примаченко буде знято мультсеріал та створено мурал.

Про таку ініціативу повідомив продюсер групи компаній Art Nation, яка є правовласником бренда Prima Maria, Едуард Ахрамович, - пише Укрінформ.

"Українцям треба зрозуміти - у нас є свої круті речі. І Марія Примаченко - це сучасний тренд, а Prima Maria - бренд, який може викликати почуття поваги за українське. Роботи Примаченко виявляють український код: ми, як і її звірі, - такі ж різні і дивні, такі ж сильні й незвичайні, і може саме тому нас не вдається завоювати і підкорити", - сказав він.

Ахрамович вважає, що в Україні роботи Примаченко представляють місток між минулим і сучасним, між мистецтвом і життям . Каже, і нарешті визнання художниці набуло актуальності і розмахів, адекватних її значенню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 українських зірок, які принципово не виступають у Росії (ВІДЕО)

На його думку, це підкреслюють столичні Контрактова площа і вулиця Сагайдачного, які прикрашені до річниці арт-об'єктами, створеними за мотивами творчості художниці.

"Новорічний Поділ став центральним місцем для проведення масових святкових заходів. "Дивні звірі" вражають і захоплюють людей", - додав Ахрамович.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити