image
 |  0 19 Травня 2019 | 14:15

За минулу добу окупанти поранили чотирьох українських військових

За минулу добу, 18 травня, четверо військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Російські окупанти 18 разів порушували режим припинення вогню. Використовували заборонені мінськими угодами артилерійські системи калібрів 152 і 122 мм та міномети калібрів 120 і 82 мм. Обстрілювали українських захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомили у прес-службі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 10 разів обстріляв позиції українських військових - поблизу Пісків, Авдіївки, населеного пункту Новоселівка Друга, Мар'їнка і Пищевик.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції воїнів ООС обстріляли 8 разів - поблизу населеного пункту Новотошківське, Кримське, селища міського типу Південне та біля населеного пункту Станиця Луганська.

18 травня українські військові знищили двох окупантів, ще трьох поранили, свідчать дані розвідки ООС.

Від початку доби ворог з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляв українські позиції поблизу населеного пункту Водяне. Втрат серед військовослужбовців немає.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити