image
 |  5 15 Липня 2018 | 07:20

За неправильне паркування доведеться заплатити 1,5 тисячі гривень

Мер Києва Віталій Кличко розповів про майбутнє посилення покарань за порушення правил парковки в столиці. Столична влада "два роки чекала на законопроект з Верховної Ради", через що не було можливості штрафувати безвідповідальних водіїв.
"Зараз закон буде вступати в силу, і ми почнемо наводити порядок. Можу сказати безвідповідальним водіям: паркуватися під знаками Зупинка заборонена буде коштувати дуже дорого, – пообіцяв Кличко. – Більше 1,5 тис. грн, якщо машини блокують проїзд", сказав він в інтерв'ю журналу Новое Время.

При цьому додатково доведеться оплачувати евакуацію автомобілів, якщо потрібно буде їх підняти і перевезти на штрафмайданчик.
"Ми почнемо евакуювати машини, які блокують дві смуги руху з лівого і правого боку, – заявив мер. – Сьогодні кожна київська вулиця заблокована автомобілями. Вони звужують вулицю, не дають можливості для руху громадського транспорту. Також нам потрібно робити стоянки для автомобілів. У центральній частині міста будемо заходити під землю і будувати багатоповерхові паркінги".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У п’ятницю в центрі Одеси представники охорони побили журналістів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити