image
 |  5 12 Листопада 2019 | 15:57

За останні два тижні лучани найбільше скаржилися на видачу електронних квитків

Починаючи з 21 жовтня надійшло 2340 звернень від лучан, найбільша частина яких стосувалася проблем з видачею електронних квитків.

Про це під час оперативної наради повідомила директор ЦНАПу Лариса Карпяк.

«Починаючи з 21 жовтня надійшло 2340 звернень. Велика частина їх стосувалася видачі електронних квитків. Зараз ця проблема уже зникла. 594 зверення стосувалися роботи «Луцьктепла». Деякі будинки лишилися без теплопостачання на вулиці Рівненській та Арцеулова. Є прохання ремонту дороги під містом на вулиці Рівненська», - зазначила Лариса Карпяк.

253 звернення стосувалися відсутності електрики у будинках, 86 - роботи ОСББ, 69 – «Луцькводоканалу», 54 - відсутності зовнішнього освітлення вулиць. За даний час відновлене електропостачання по вулиці Гнідавській 69, Карбишева, Попова. Зараз 24 ліфти перебувають на ремонті. Є багато нарікань на вивіз пластикової тари. 13 повідомлень надійшло щодо безпритульних собак і 31 повідомлення щодо запаху у повітрі.

Читайте також: Представили нового директора «Луцьктепла»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити