image
 |  2 30 Січня 2021 | 09:11

За півдня до газовиків зателефонувало 350 волинян

На номер аварійно-диспетчерської служби 104 АТ «Волиньгаз» вчора, з 05:00 год до обіду, надійшло майже 350 дзвінків від лучан та мешканців Луцького району.

Про це інформує АТ "Волиньгаз".

Виклики від споживачів стосувались скарг на запах газу, який вони відчували в приміщеннях житлових будинків і на вводах до житлових будинків.

За фізичними властивостями природний газ не має запаху. Для можливості виявлення витоку газу органолептичним методом на станції АГР природний газ одоризується управлінням магістральних газопроводів. Кількість одоранту повинна бути 16 гр. на 1000 м3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не хотів показувати документи та був п'яний: у центрі Луцька спіймали порушника (ФОТО)

На АГРС Рокині, яка є однією з трьох АГРС, через які розподіляється природний газ для споживачів м. Луцька та прилеглих районів, відбулось перевищення норм одоризації. У результаті підвищився рівень запаху газу.

Одночасно повідомляємо, що на якість газу вміст одоранту не впливає.

Працівники АДС оперативно реагують на виклики споживачів для виявлення та усунення, або спростування витоку природного газу. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити