image
 |  0 24 Жовтня 2022 | 15:17

За півроку луцькі муніципали оштрафували порушників на понад 270 тисяч

У першому півріччі 2022 року департамент муніципальної варти Луцької міськради оформив 300 протоколів про адміністративні правопорушення.

Про це йде мова у звіті департаменту за відповідний період року.

В зимовий період у січні – лютому цього року департаментом систематично здійснювалась перевірка дотримання суб’єктами господарювання протиожеледних заходів, а саме: встановлення заходів безпеки на сходах, очищення від снігу та льоду прилеглих територій, посипання їх протиожеледними сумішами, очищення дахів, водостічних труб, балконів від криги та снігу. З цією метою було видано 92 приписи.

Слід відмітити різний рівень відповідальності суб’єктів господарювання, адже після випадання снігу або намерзання льоду частина з них самостійно та в найкоротший термін проводить відповідні заходи щодо очищення, а частина лише після усного або письмового зауваження інспектора департаменту.

Загалом, інспекторами департаменту за 1-ше півріччя 2022 року було видано 2248 приписів про усунення різноманітних порушень Правил благоустрою міста Луцька.

Складено 300 протоколів про адміністративні правопорушення за статтями: 150, 152, ч. 1 ст. 154, ч. 1, 2, 3, 4 ст. 156, ч. 1, 2 ст. 160, 175-1 КУпАП, згідно яких, адміністративною комісією при виконавчому комітеті Луцької міської ради та Луцьким міськрайонним судом Волинської області накладено штрафів на суму понад 272 935 грн

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити