image
 |  0 18 Червня 2022 | 15:46

За півроку у Луцьку вияивли 36 фактів продажу сурогату

Інспекторами департаменту муніципальної варти за період з 01.01.2022 по 01.06.2022 було виявлено та зафіксовано 36 випадки продажу з рук сурогату алкоголю на території міста Луцьк, про що були складені протоколи про адміністративні правопорушення, які відносяться до правопорушень, що посягають на громадський порядок і громадську безпеку, а саме за ч. 1 ст. 156 КУпАП – 5 протоколів, ч. 3 ст. 156 КУпАП – 23 протоколи та за ч. 4 ст. 156 КУпАП – 8 протоколів відповідно, які було направлені до Луцького міськрайонного суду Волинської області для розгляду.

Про це інофрмують луцькі муніципали.

За результатами розгляду вищевказаних протоколів, судді Луцького міськрайонного суду Волинської області постановили визнати винними осіб, які займаються продажем з рук сурогату алкоголю та накласти адміністративні стягнення у вигляді штрафу. Загальна сума накладених штрафів на осіб, складає 155 550 грн.

Департамент муніципальної варти звертає увагу громадян на те, що інспекторами й надалі будуть проводитись відпрацювання по виявленню фактів продажу алкогольного сурогату на території Луцької міської територіальної громади.

Разом з тим, вкотре застерігаємо громадян не вживати сурогат алкоголю, оскільки останній може завдати істотної шкоди Вашому здоров’ю та призвести до загибелі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити