image
 |  11 6 Квітня 2018 | 09:23

За скільки можна зняти квартиру в Луцьку та в інших найкомфортніших містах України? (ІНФОГРАФІКА)

Ціни на оренду квартир в найбільш комфортних для проживання українських містах від найбільшого до меншого.
Про це 06 квітня 2018 року повідомляє сайт «Domik.ua».
23 березня 2018 року соціологічна група «Рейтинг» опублікувала індикатори комфортності проживання в регіонах України. Дослідження здійснювалося на базі таких показників: інфраструктура, медичні установи, поліція, екологія, гуманітарна та комунальна сфери міста.
Журналісти порталу «Domik.ua», на підставі отриманих даних, провели опитування ріелторів України про те, у скільки обійдеться оренда одно-, дво- і трикімнатного житла в багатоквартирних будинках старої споруди країни від найбільшого до меншого в рейтингу комфортності.
Скільки коштує оренда квартир у найкомфортніших для життя містах України
Ми розібралися, скільки буде коштувати оренда однокімнатних квартир у багатоквартирних будинках старої споруди країни.
Середні ціни на оренду однокімнатних квартир в будинках старого житлового фонду України
Найвищі ціни на оренду однокімнатного житла виявлені в Одесі - 6500 і Києві - 8000 грн. Недорого зняти квартиру можна в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Сум - всього за 2000 грн в місяць.
Нижче наведені показники вартості оренди двокімнатного житла в багатоквартирних будинках старого житлового фонду України.
Середні ціни на оренду двокімнатних квартир в будинках старого житлового фонду України
Найдорожче орендувати двокімнатне житло можна в Одесі - за 7000 грн і Києві - за 11000 грн. Найбільш низькі показники відзначені в Черкасах , Запоріжжі , Кропивницького та Сумах - по 2800.
В ході опитування професійні ріелтори розповіли, у скільки обійдеться потенційним квартиронаймачам оренда трикімнатних квартир у багатоквартирних будинках старої споруди.
Середні ціни на оренду трикімнатних квартир у будинках старого житлового фонду України
Максимально висока вартість оренди трикімнатних квартир в багатоквартирних будинках старої споруди простежується у Львові - 7000 грн, Одесі - 8000 грн і Києві - 12000 грн. Найдешевше житло великої площі виставлено на оренду в Сумах - за 3000 грн і Хмельницькому - за 3200 грн.
В результаті інтерв'ювання ріелторів з'ясувалося, що найнижча вартість оренди квартир - в житлових багатоквартирних будинках, розташованих на околиці обласних центрів України. При цьому зв'язку між місцем в рейтингу якості життя і цінами на оренду житла - немає.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити