image
 |  2 26 Лютого 2021 | 13:30

За тиждень луцькі прикордонники неодноразово відмовлялися від хабарів

У «Ягодині» прикордонникам пропонували хабарі за безперешкодний пропуск. Громадяни, які перетинають кордон, не полишають спроб підкупу правоохоронців.

Про це пише пресслужба Луцького прикордонного загону.

Так, упродовж цього тижня в пункті пропуску «Ягодин» українці та іноземці пропонували прикордонникам Луцького загону неправомірну вигоду за безперешкодний перетин кордону. Подорожні за допомогою доларів, злотих та гривень сподівалися уникнути карантину при в'їзді, а також адмінвідповідальності за перевищення терміну перебування при виїзді з України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині злодій через вікно проник у будинок пенсіонерки

Охоронці кордону, маючи нульову толерантність до корупції, від коштів відмовилися. Протиправні дії громадян задокументували та проінформували співробітників Національної поліції про усі спроби підкупу.

Зазначимо, що на даний час в прикордонному загоні проводиться антикорупційна акція «Кордон - не місце для корупції!». Метою акції є недопущення втягування персоналу в протиправну діяльність та виявлення військовослужбовців, які стали на злочинний шлях.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити