image
 |  5 21 Вересня 2020 | 14:10

За вихідні в автопригодах на Волині загинуло троє осіб: поліція з’ясовує обставини летальних ДТП

За всіма фактами автопригод правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Близько 22 години у суботу 25-річний водій Ford Focus на автодорозі «Луцьк-Рівне-Устилуг» у селі Звірів допустив наїзд на 16-річну лучанку. Попередньо, неповнолітня переходила дорогу у невстановленому місці. Від отриманих травм дівчина загинула на місці автопригоди.

А вчора підвечір 21-річний турійчанин, рухаючись автомобілем Audi 100, поблизу села Задиби Турійського району не впорався з керуванням та з'їхав у кювет, де зіткнувся з деревом. Керманич автомобіля загинув на місці.

В цей же день близько 22 години 24-річний водій Renault Duster у місті Ковель здійснив наїзд на 57-річного пішохода, жителя села Дубове. Громадянин від отриманих травм помер на місці ДТП.

За фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій BMW X5 у Ковелі рушив на червоне світло світлофора і ледве не збив велосипедиста (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити