image
 |  184 8 Липня 2024 | 21:22

За вихідні волинські поліцейські зупинили 8 п'яних водіїв

Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 8 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині, пише "ВолиньUA".

У Ковелі інспектори зупинили автомобіль марки Opel Zafira, який порушив ПДР, а саме перетнув вузьку суцільну лінію. Під час спілкуванням патрульні помітили у водійки ознаки алкогольного сп’яніння. Щоправда громадянка в категоричній формі відмовилася від проходження огляду.

Ще одного нетверезого 48-річного керманича зупинили за порушення ПДР. Він рухався автомобілем Renault Duster та перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння, однак від огляду відмовився.

У Луцьку на вулиці Ківерцівська патрульні зупинили автомобіль Audi. Під час спілкування із водієм, інспектори помітили у нього ще й ознаки наркотичного сп’яніння. Водій відмовився пройти огляд у медичному закладі, висновок лікаря-нарколога – відмовився від здачі біологічного матеріалу.

Читати ще: На Волині із понівеченого авто люди визволили водія та пасажира

На порушників патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Правоохоронці закликають керманичів не нехтувати правилами дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух гранати у Луцьку: поліція прокоментувала подію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити