|  0 27 Червня 2018 | 04:05

За вкрадені на Волині 1000 ящиків з віскі, бурбоном і джином білорус відсидить 7 років

Прокурори Луцької місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про крадіжку в особливо великих розмірах, вчинену на Волині мешканцем міста Вітебск, що у Республіці Білорусь.
Про це 26 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Удень 24 січня 2015 року 38-річний білорус поставив на стоянку в селі Липини Луцького району вантажівку з фіктивними номерними знаками, та в ніч на 25 січня він зі спільниками проник у напівпричіп іншого авто, яке знаходилося поряд на цій же стоянці, і перевантажив у свій автомобіль понад тисячу ящиків з елітними алкогольними напоями – віскі, бурбоном та джином.
Злочинними діями чоловіка одному з господарських товариств було завдано майнової шкоди на майже 1,9 млн. грн.
У листопаді 2017 року обвинуваченого, який компетентними органами України був оголошений у розшук, затримали у Литві та екстрадували до України.
У суді чоловік свою винуватість у вчиненому не визнав, проте зібраними в ході досудового розслідування її було повністю доведено.
Луцький міськрайонний суд, визнавши зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 КК України, призначив йому покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Оскаржуючи вирок у апеляційному порядку, прокурори наполягатимуть на суворішому покаранні для засудженого.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити