image
 |  5 22 Травня 2019 | 10:34

За всіма філософськими дописами ховається чергова пустоголова лялька, – Вітів про політпроект Вакарчука

Виявилося, що за всіма глибоко філософськими дописами із цитуванням банальних істин, ховається чергова пустоголова лялька. Чергова ігрова фішка, вичавлена олігархами.

Таку думку висловив на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів.

«Складається враження, що Святослав Вакарчук не зовсім розуміє, що таке політична партія та яка в неї функція. З точки зору політики, права і навіть моралі.

Такий висновок напрошується, коли читаєш допис Юлії Клименко, яка має керувати виборчим штабом його партії. У Вакарчука чомусь вирішили, що можна взяти діючу партію і змінити її назву. Без з’їзду, без протоколу, без дотримання процедури. А все тому, що вибори через два місяці і по-людськи створити партію під черговий олігархічний проект вже нема ні часу, ні можливості», – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук починає свій політичний шлях з маніпуляцій

«А ще таке делікатне питання, як членство. Якщо воно там, звісно, є. Членство теж передалося в спадок новим власникам? Разом з установчими документами і всім іншим добром. І як воно все виглядає? Гадаю, частину питань можна лишити в якості риторичних», – додає  голова Волинської «Свободи».

На думку Анатолія Вітіва, що за всіма глибоко філософськими дописами із цитуванням банальних істин, ховається чергова пустоголова лялька. Чергова ігрова фішка, вичавлена олігархами.

«Моралізатор Вакарчук, як і ті політики, яких він так сильно критикує, начхав на закон та здоровий глузд. Така от ціна всім його словам. Політичну кар’єру він відновлює, починаючи з грубих махінацій.

Бідолашний український народ, якщо в парламенті будуть сидіти отакі от нігілісти. Ті які або самі не розуміють, що роблять, або розуміють і відверто плюють всім в обличчя», – резюмує Анатолій Вітів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити