image
 |  2 9 Грудня 2017 | 13:28

За якими тарифами лучани отримують нарахування за тепло у листопаді

ДКП «Луцьктепло» провело нарахування плати за послугу з централізованого опалення у листопаді 2017року. Згідно з пунктами 40-43 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, нарахування оплати проведено в розмірі 26,09 грн за кв.м.
Про це повідомили у прес-службі ДКП «Луцьктепло».
Середня фактична температура зовнішнього повітря у розрахунковому місяці визначена, як середньозважений показник на підставі офіційних даних Волинського обласного центру з гідрометеорології, у листопаді склала + 3,66 С. (Середньодобова розрахункова температура зовнішнього повітря, яка врахована в тарифі - + 1,47 С).
Чинний у листопаді тариф на послугу з централізованого опалення для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії становить 30,07 грн за кв. метр у місяць, який затверджений постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) №1101 від 09.06.2016 року.
Враховуючи фактичну температуру зовнішнього повітря, вартість 1 кв.м у листопаді 2017року нижча від базового тарифу на 3,98грн.
Водночас, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, тарифи на послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, які в місті надає «Луцьктепло», збільшаться. Як стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 6 грудня, передбачено, що для населення тарифи на опалення збільшаться у середньому на 13 %, а на гаряче водопостачання – на 12 %.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити