image
 |  5 9 Листопада 2022 | 21:12

"Забере після перемоги": Шон Пенн привіз свого "Оскара" в Україну

Американський актор і кінорежисер Шон Пенн, який уже втретє від 24 лютого відвідує Україну, зустрівся з президентом Володимиром Зеленським.

Про це інформує пресслужба Офісу глави держави.

Цього разу Шон Пенн привіз до Києва свою статуетку "Оскар". Він заявив, що "Оскар" перебуватиме в Україні до закінчення війни.

Зеленський вручив акторові орден "За заслуги" ІІІ ступеня і подякував за підтримку та вагомий внесок у популяризацію України у світі.

Після цього Зеленський і Пенн відвідали Алею сміливості. Там розміщена іменна табличка Шона Пенна - поруч з іменами багатьох світових діячів, які допомогли Україні.

"Ми надзвичайно вдячні всім людям, які приїжджали особисто, щоб підтримати Україну. Тому ми хотіли мати місце, завдяки якому сучасні й майбутні покоління українців пам’ятатимуть тих сміливців, які були з нами від самого початку", – сказав Зеленський.

Зазначимо, що Шон Пенн відвідував Україну в перший день повномасштабної війни, 24 лютого, а потім ще раз приїздив улітку. Також він знімає документальний фільм про війну в Україні.>

За це йому заборонили в'їзд до Росії.

Раніше повідомлялося, що в родині Шона Пенна сталося горе - з життя пішла його мама, американська акторка Ейлін Раян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По всіх деревах висіли росіяни: у Херсонській області влучили в кафе, де обідали окупанти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити