image
 |  0 9 Листопада 2019 | 14:25

Заборгував за комуналку і підстрелив сусіда: київського нападника взяли під варту

Суд арештував киянина, який прострелив ногу сусіду під час сварки через несплату першим комунальних послуг.

Про це інформує прокуратура Києва.

8 листопада Святошинський суд столиці задовольнив клопотання прокуратури й обрав 48-річному стрільцю відповідний запобіжний захід. Його триматимуть під вартою протягом 60 діб, без альтернативи.

Правопорушник підозрюється у замаху на умисне вбивство.

Читайте також: «Виволокли, залили горілкою та всю ніч знущались»: моторошне вбивство дитини з бідної родини на Житомирщині

Як розповіли у прокуратурі, інцидент стався увечері 6 листопада на вулиці Чаадаєва у Святошинському районі столиці. У чоловіка стався конфлікт з членами ОСББ та сусідами в коридорі багатоквартирного будинку. Він здійснив 2 постріли з мисливського карабіну в одного з мешканців будинку.

"Протиправні дії зловмисника були припинені очевидцями, які також викликали "швидку допомогу" пораненому чоловіку".

Передісторія:

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який під час конфлікту у будинку на вулиці Чаадаєва у Києві, поранив свого сусіда з вогнепальної зброї.

Як повідомила місцева мешканка Світлана Панюшкіна, стрілець крав у будинку електроенергію і багато років не платив за квартиру, через що в усьому будинку не вмикали опалення. Ввечері 6 листопада група мешканців вирішила прийти і поговорити про це з сусідом, а він почав стріляти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити