image
 |  7 23 Березня 2023 | 14:56

Загадкова смерть бійця тероборони на Волині: розповіли про перші результати розслідування

Правоохоронці розслідують загибель бійця тероборони на Волині Сергія Панасюка у межах кримінальної справи про порушення правил несення бойового чергування.

Про це повідомило ДБР у відповідь на запит hromadske.

«Військовослужбовці за командою командира відкрили вогонь на ураження після повідомлення про появу невідомих осіб поблизу лінії кордону України з Білоруссю», — зазначив директор територіального управління ДБР у Львові Руслан Ляшко.

Слідство встановило, що інцидент стався 25 лютого приблизно о 2:00 поблизу села Тур Ковельського району Волинської області.

Було пораненого одного з військових, який під час транспортування помер.

У ДБР зазначили, що вже допитали всіх свідків, розслідування триває. Наразі призначені експертизи, результати яких допоможуть установити обставини події.

Крім того, з початку повномасштабного вторгнення росії це єдине кримінальне провадження у львівському управлінні ДБР щодо порушення правил несення бойового чергування.

Більше деталей щодо розслідування загибелі бійця у Бюро не розголошують, посилаючись на таємницю слідства.

«Інша інформація містить таємницю досудового розслідування, і з метою забезпечення інтересів слідства доступ до такої інформації є обмеженим», — йдеться у відповіді.

Нагадаємо, 26 лютого стало відомо, що на українсько-білоруському кордоні під час виконання бойового завдання загинув 33-річний боєць тероборони Волині Сергій Панасюк. Розпочалося розслідування. У Нацполіції Волинської області заявили, що «точно відомо, що постріли здійснювались не з боку Білорусі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинській митниці - службові перевірки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити