image
 |  4 2 Листопада 2019 | 12:56

Загадкова загибель 14-річного хлопця: говорять про причетність сина судді

Тіло загиблого в Прилуках 14-річного Дениса Чаленка направили до Чернігівського обласного бюро судово-медичної експертизи для проведення комісійного огляду.

Розслідування смерті хлопця на особистому контролі голови Нацполіції України Ігроя Клименка.

Про це кореспондетові Gazeta.ua повідомила прес-офіцер ГУНП у Чернігівській області Мар'яна Рева.

"На даний час керівництво Національної поліції України взяло під контроль хід розслідування цієї справи. Правоохоронці проводять заходи, необхідні для встановлення усіх обставин події. До роботи слідчо-оперативної групи залучені представники потерпілої сторони та засобів масової інформації", - сказала Мар'яна Рева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могли вбити "мажори": нові подробиці загадкової загибелі 14-річного хлопця

Тим часом містяни не припиняють мітинги біля відділу поліції та прокуратури. Кажуть, Дениса побили четверо підлітків. Один з яких начебто син судді столичного суду. На побиття вказують і численні плями крові, які батьки виявили за кількасот метрів від місця, де знайшли сина.

"Прикривається все. Наших дітей будуть вбивати, а ми мовчатимемо? На невинного машиніста переводять стрілки. Відповідати має не він, а ті звірі, що зробили таке", - говорить Ольга Костюк.

Адвокат родини Чаленків Володимир Білик каже, що разом зі слідчими склали першочерговий план дій. Найперше – мають встановити фігурантів, які вчинили цей важкий злочин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити